Activiteit

Werkplaats op zaterdag - lentespecial

zaterdag 25 maart 2023 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

Regelmatig zijn er ‘Werkplaatsen op zaterdag’ in de Techniekwerkplaats op de tweede verdieping van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda.

De lente! Bomen komen weer in de bloei, dieren komen uit een ei en paaseieren worden verstopt. Daarom staat de werkplaats op zaterdag van 25 maart in het thema van voorjaar en pasen! Samen met Natascha en ManHong maak je bijvoorbeeld je eigen paasboom en paasversieringen die je meteen erin kan hangen. Wil je iets moeilijker maken? Dan kun je aan de slag met het maken van een ei-Automaton, een ‘machine’ die je zelf bouwt en kan laten bewegen zoals jij wilt. Je gaat ervoor zorgen dat het ei open en dicht kan en dat het diertje erin te zien is. Tip: trek niet je paasbeste kleding aan want we gaan lekker knutselen, bouwen én we leren mechanische constructies om onze creaties te kunnen laten bewegen.

Deze werkplaats is bedoeld voor kinderen van 5 tot 8 jaar. De activiteit begint om 14.00 uur. Een middag kost € 7,50 inclusief drinken. Neem gerust je vader, moeder, opa of oma mee om je te helpen in de werkplaats. Zij mogen gratis naar binnen (1 volwassene per kind).

Deel dit: