Activiteit

Lezing/workshop Vision Quest

dinsdag 30 mei 2023 , 20:00 - 22:30 uur
Illustration

Een vision quest is een manier om contact te maken met je ziel en inzicht te krijgen. Na de nodige voorbereiding gaan deelnemers aan een quest vier dagen lang naar een plek in de natuur. Meestal zijn dat plekken met een hoge energie. Je zit daar alleen en je eet vier dagen niets. Het vasten leidt er toe dat je darmen leeg zijn en dan kun je helderder denken. De Rite of Passage is een onderdeel van de quest. Het geeft je inzicht in waar je staat in je leven en waar je naar toe gaat. 

Bij inheemse volkeren wordt dit al eeuwenlang gedaan, bijvoorbeeld bij jongens die man worden en in een ritueel allerlei fysieke uitdagingen doorlopen.  De rite of passage markeert een levensfase en maakt de weg vrij naar de volgende. 

 

Aniet Langeveld is de spreker en zij begeleidt al 4 jaar lang Vision Quest expedities. Op deze avond vertelt zij over dit fenomeen en laat de deelnemers middels oefeningen proeven aan de effecten. 

 

 

Locatie
Jac. P. Thijsselaan 45 Gouda
Kosten toelichting
15,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 15 jaar
omschrijving doelgroep Iedereen die bewust bezig is met persoonlijke ontwikkeling en geïnteresseerd is in zijn eigen ziel.


Maximum aantal deelnemers: 50

Meld je aan
Deel dit: