Activiteit

Huiskamertheater van Mevrouw Boon: Isha van der Burg (cabaret)

zaterdag 3 juni 2023 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

ATTENTIE, LEES DIT BERICHT GOED: dit is mogelijk uw laatste waarschuwing. Als u een hekel hebt aan seks, geweld en Ik Mik Loreland, dan kunt u beter thuisblijven. Voor wie het echter aandurft speelt Isha van der Burg een voorstelling met twee gezichten. In hoog tempo rekent zij af met misogynie, musicals en metacabaret, maar nog het meeste met zichzelf. Laat dat maar over aan Pink Lady.

Isha van der Burg is een dynamische theaterpersoonlijkheid die met haar liedjes en grappen het publiek in vervoering brengt. Met intelligente en originele teksten speelt ze afwisselende voorstellingen die zowel verwarren als verwennen. Of zoals Bob Dylan ooit antwoordde op de vraag hoe het voelt de beste liedjes ter wereld te zingen: dat moet je vragen aan Isha van der Burg.

***

TICKETS:

Deze voorstelling (lengte: 45 minuten) wordt twee keer gespeeld voor maximaal 15 personen. Kies onder het tijdstip waarop je wilt gaan.

Let op: wil je tickets bestellen met je telefoon, schakel dan eerst ‘blokkeer pop-ups’ uit in je browser-instellingen.

Zaterdag 3 juni - 20:00-20:45 - 15 euro - TICKETS
Zaterdag 3 juni - 21:15-22:00 - 15 euro - TICKETS

***

Dit programmaonderdeel van Mevrouw Boon kwam tot stand i.s.m. De Rotterdamse Salon en met financiële steun van Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas.

Locatie
Mevrouw Boon
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: