Activiteit

Proefwandeling Wandelend vanuit je hoofd naar je hart

woensdag 7 juni 2023 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Wat kun je verwachten?

De wandelingen zijn met maximaal 10 deelnemers. Anders dan bij een één op één sessie wordt je niet echt gecoacht, maar je kunt er wel veel inzichten door krijgen. Wat gaan we doen? Het gaat niet om het afleggen van een zo groot mogelijke afstand of om snel lopen. Nee: we gaan juist vertragen. In de natuur gaan we dan meer ontspannen en komen er, geholpen door de specifieke oefeningen die wij aanbieden, als vanzelf antwoorden op vragen waar je mee zit.

Onze wandelcoaching is speciaal ontwikkeld voor mensen die meer willen ontspannen en echt even tijd voor zichzelf willen nemen.

We gaan samen de kracht van wandelen in de natuur ontdekken. We besteden daarbij aandacht aan jouw verlangen, zonder oordeel en met compassie. De beloning die je krijgt is een ongekende positieve energie en een opgeladen batterij die weer lang mee kan.

De wandelingen vinden elke week plaats in Het Goudse Hout en de sessies duren gemiddeld 1,5 uur. We starten bij het Kale Jonkerpad. Je kunt parkeren bij de wielerbaan.


Kosten: € 17,50 per wandeling (incl. btw). Een strippenkaart voor vijf wandelingen is € 80,- (€ 16,- per keer).


Meld je aan via een persoonlijk bericht naar Geny of Annet (Lis Advies). Of mail Geny: geny@dansenleef.nl of Annet: info@lisadvies.nl


Stap in balans met jezelf en de natuur en meld je aan bij Wandelkracht.


Lieve groet,
Annet Muller en Geny Wuestman
Geny en Annet zijn wandelcoaches die met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Locatie
Parkeerplaats Wielerbaan Goudse Hout
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: