Activiteit

Wandelend vanuit je hoofd naar je hart

woensdag 28 juni 2023 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Ontdek de kracht van wandelen in de natuur


Ken je dat gevoel? Je zit niet lekker in je vel en alles lijkt moeilijker dan normaal. Je bent prikkelbaar, moe en voelt je uitgeput. Het is tijd om even op de pauzeknop te drukken en jezelf weer op te laden.


Wandelkracht biedt de oplossing! We laten je de kracht ontdekken van wandelen in de natuur en laten jou weer in balans komen met jezelf. Onze wandelcoaching is speciaal ontwikkeld voor mensen die meer willen ontspannen en echt even tijd voor zichzelf willen nemen.
Wandelkracht biedt jou daarmee de kans om jezelf weer op de eerste plaats te zetten. Je krijgt volledige aandacht. Samen wandelen we in de heerlijke natuur en ontdekken we de rust en heldere blik die dit met zich meebrengt. Je zult merken: door te bewegen in de natuur verbind je je hoofd met je hart en lijf en verstilt de ruis in je hoofd.


Wat kun je verwachten? Vijf inspirerende wandelingen met een groep. De eerste wandeling is een kennismaking en in de opvolgende wandelingen gaan we samen de kracht van wandelen in de natuur ontdekken. We besteden daarbij aandacht aan jouw verlangen, zonder oordeel en met compassie. De beloning die je krijgt is een ongekende positieve energie en een opgeladen batterij die weer lang mee kan.
Wandelkracht biedt jou de mogelijkheid om gericht stappen te zetten om weer in balans te zijn met jezelf en in je eigen kracht te staan. Investeer in jezelf en gun jezelf deze waardevolle ervaring.


De wandelingen vinden elke week plaats in Het Goudse Hout en de sessies duren gemiddeld 1,5 uur. We starten bij het Kale Jonkerpad. Je kunt parkeren bij de wielerbaan.


De kosten bedragen € 17,50 per wandeling (incl. btw). De totale investering voor alle vijf wandelingen als je in 1 keer betaald bedraagt slechts € 80,- (€ 16,- per keer).


Meld je aan via een persoonlijk bericht naar Geny of Annet (Lis Advies).
Stap in balans met jezelf en de natuur en meld je aan bij Wandelkracht!


Tot snel,
Annet Muller en Geny Wuestman


Geny en Annet zijn wandelcoaches die met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond

Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: