Activiteit

Ademen naar bevrijding

donderdag 9 november 2023 , 13:30 - 17:00 uur
Illustration

Tijdens de ademworkshops ‘Ademen naar bevrijding’ begeleiden we je in het verkennen van een diepere verbinding met je ademhaling. De adem is het leven zelf: door bewuster te ademen, vergroot je jouw levensenergie. Dat is waar deze workshop om draait.

Door middel van diepere en meer bewuste ademhalingstechnieken, zul je merken dat er een verschuiving optreedt in de manier waarop je met jezelf, je omgeving en je innerlijke wereld omgaat. De adem brengt je in contact met delen van jezelf die vaak onaangeroerd blijven. Dit kan betekenen dat je weerstand, emoties, spanningen en verstoringen tegenkomt. Het is een uitnodiging om er naar toe te gaan en je er mee te verhouden, het te omarmen en te herkennen voor wat het werkelijk is. Zo bevrijd je je hart en ziel en ontspan je in je diepste kern. Je ontdekt de prachtige ademende mens die je werkelijk bent, met unieke kwaliteiten en eigenschappen. Tijdens het ademwerk nodigen we dit deel van jou uit om naar de oppervlakte te komen. Dat is de bevrijding.

In de workshop besteden we eerst tijd aan de voorbereiding op het ademwerk. Na het ademwerk is er ook voldoende tijd voor integratie van de ervaring. Ons uitgangspunt is altijd respect voor ieders persoonlijke manier van diepere verbinding met zichzelf vinden en de manier waarop je dat wilt uitdrukken in de wereld.

Het programma van de workshop omvat verschillende elementen, waaronder lichaamswerk, het delen van ervaringen, meditatie en ademwerk.

Trainers zijn Walter Goeting en Bram Boer, ervaren lichaamsgerichte therapeuten en speciaal getraind in het begeleiden van (Reichiaans) ademwerk

Data: donderdag 14 september en donderdag 9 november (ook apart te boeken)Tijden: van 13.30 uur tot 17 uur

Kosten/investering zijn 85 euro per workshop. 150 euro voor beide workshops samenLocatie: Het Vijfde Huis te Gouda

Locatie
Het Vijfde Huis
Kosten toelichting
Boek samen met de middag van 14 september: dat geeft korting!
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: