Activiteit

Cursus 'Schaken leren'

Op maandag , 20:15 - 21:45 uur
Illustration

Leer schaken bij schaakclub Messemaker 1847

Heb je altijd al willen leren schaken, maar is het er nooit van gekomen? Dan kun je vanaf 11 september terecht bij schaakclub Messemaker 1847 uit Gouda.

Messemaker 1847 doet namelijk mee aan een nieuw initiatief: NederlandSchaakt. Dit is een cursus voor volwassen waarin je in zes weken de regels en belangrijkste basisprincipes van het schaakspel leert. Aansluitend kun je meteen meedoen aan je eerste schaaktoernooi.

Waarom schaken?

Iedereen kan leren schaken! En je kunt met iedereen schaken. Leeftijd, afkomst of geslacht spelen op het bord allemaal geen rol. Naast een intellectuele work-out is schaken daarom ook de perfecte manier om met nieuwe mensen in contact te komen.

Over de schaakcursus

De trainingen worden gegeven door een ervaren schaaktrainer. Voorkennis is niet vereist, dus iedereen kan meedoen! De cursus bestaat uit zes wekelijkse lessen van 1,5 uur. 'Schaken leren' start op 11 september. De lessen beginnen telkens om 20.15 uur in Biljart & Bridge Centrum De Hoog, Nieuwe Gouwe OZ 11b. Meer informatie is te vinden op de website NederlandSchaakt.nl.

 

Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op ma 11 september 2023. Beëindigd ma 16 oktober 2023
Deel dit: