Activiteit

Kom je biodanza proberen? De eerste kennismaking is gratis

dinsdag 5 december 2023 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Bij Dans en Leef draait alles om:

 

Je vrij, bruisend en verbonden voelen!

 

Ter ere van het 10-jarig jubileum van Dans en Leef trakteerde ik in het voorjaar op een gratis kennismakingsworkshop. Dit werd een groot succes! Velen die het uitprobeerden, besloten door te gaan met biodanza.

 

Daarom besloot ik om op dinsdagavonden een nieuwe groep te starten.

 

Als jij denkt dat dit ook iets voor jou kan zijn, bied ik je een prachtige kans op een voorproefje: je bent van harte uitgenodigd voor een gratis proefles op dinsdagavond. Geheel vrijblijvend. Na afloop kun je beslissen of je ermee door wilt gaan. Het is dan een aanrader om een proeflessenkaart te nemen, zodat je echt kunt ervaren of het iets voor je is.

 

Na al die jaren durf ik te zeggen dat biodanza niet alleen veel dansplezier brengt, maar ook bijdraagt aan bewust groeien en ontspannen.

 

Bij Dans en Leef beleef je een praktijk waarin we bij elke les werken aan eenheid, vitaliteit, creativiteit, transcendentie en rust. Wat biodanza zo aantrekkelijk maakt, is dat je altijd vrij bent om te bewegen in de dans. Er zijn geen voorgeschreven danspassen. Als docent laat ik vaak voorafgaand aan een oefening mijn manier van expressie zien ter inspiratie, daarna dans iedereen op zijn of haar eigen manier.

 

Werken aan je persoonlijke groei en bewustzijn gebeurt bij biodanza op een unieke manier waarbij je speelsheid, plezier en verbinding ervaart. Sommige mensen noemen het de sociale vorm van Yoga en mindfulness. Je zult tijdens de workshops al snel de enorme impact ervaren van de dansoefeningen. Ik durf te beweren dat je daardoor een stuk sterker in je schoenen gaat staan.

 

Fysiek contact is een onderdeel van biodanza en daarom is sociale veiligheid iets waar ik veel waarde aan hecht. In de lessen stemmen we af op onszelf en elkaar en geven we, indien nodig, onze grenzen aan. Zo ontdekken we waar onze grenzen liggen en waar ruimte is.

 

In 2023 trakteer ik elke eerste dinsdagavond van de maand opnieuw op een gratis kennismakingsles ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Dans en Leef. Je bent van harte welkom.

 

Trek iets makkelijks aan. We dansen op blote voeten of met zachte dansschoentjes.

 

Ervaar zelf wat Biodanza voor jou kan betekenen. Dit is dé kans om het uit te proberen!

 

Waar? De Balzaal/ grote zaal van Het Vijfde huis, Jac.P Thijsselaan 45, Gouda

Hoe laat? Van 20:00 tot circa 22:00 uur. Vanaf 19.40 ben je welkom en wordt je ontvangen met thee en een lekkere traktatie.

Wanneer?  Elke dinsdagavond m.u.v. de schoolvakanties en de laatste dinsdag van elke maand (dan is er sprekerscafé in de zaal).

Aanmelden Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij Geny: geny@dansenleef.nl of bellen naar 06-50569383.

Lieve groet, Geny

PS: Als je na deze gratis proefles wilt blijven dansen zijn er twee voordelige proeflessenkaarten:

  • De proefkaart van 8 lessen kosten € 100,- .*
    Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen € 40,- * en kunnen drie keer meedoen.
Locatie
Balzaal
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
omschrijving doelgroep 
Iedereen is welkom
maximum aantal deelnemers
30
Deel dit: