Activiteit

Gouds Kampioenschap Legpuzzelen 2023

donderdag 23 november 2023 , 19:00 - 22:15 uur
Illustration

Meld je aan (als team of individueel) en maak je klaar voor de ultieme puzzeluitdaging op het Gouds Kampioenschap Legpuzzelen 2023, op donderdag 23 november 2023! Lions Club Gouda Bloemendaal slaat de handen ineen met The Gouda Shop om dit spektakel te organiseren. Beeld je in: tot wel 40 teams van vier personen die als een wervelwind een legpuzzel met maar liefst 1000 stukjes in elkaar zetten! En hier komt het spannende: de puzzel zelf blijft geheim tot het startsein klinkt!

Word Kampioen

Is jouw team als eerste klaar met de Goudse legpuzzel van 1000 stukjes? Dan ben je Gouds Kampioen Legpuzzelen 2023! Op donderdag 23 november 2023 om 19 uur organiseert Lions Club Gouda Bloemendaal in samenwerking met The Gouda Shop het Gouds Kampioenschap Legpuzzelen 2023. Het kampioenschap vindt plaats bij mboRijnland (Groen van Prinsterersingel 52). 

Het reglement en praktische informatie zijn te vinden op de website www.goudslegpuzzelen.nl.

Het kost bijna niets

Met de eerste editie van het kampioenschap, in 2019, wilden de Lions geld ophalen voor een goed doel. De editie in 2023 is juist zo laagdrempelig mogelijk. Deelname kost € 2,50 per persoon (€ 10,- per team van 4). Doel dit jaar is om op een laagdrempelige manier bewoners van Gouda samen te brengen en zo nieuwe banden tussen Gouwenaars te creëren. Ook Gouwenaars die geen Nederlands spreken kunnen meedoen. 

Het kampioenschap wordt financieel mogelijk gemaakt door GoudApot en mboRijnland.

Inschrijven als team of individueel

Inschrijven doe je bij de webshop van The Gouda Shop: Inschrijven Gouds Kampioenschap Legpuzzelen 2023 bij The Gouda Shop

Kom je er niet uit? Stuur dan een mail naar info@thegoudashop.nl.

Een team heeft maximaal 4 deelnemers. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat ook individueel kan worden ingeschreven. De organisatie stelt teams samen uit deze individuele inschrijvingen.

Let op: VOL = VOL, op volgorde van inschrijving. De organisatie gaat ervan uit dat er 40 teams kunnen meedoen. Zolang we niet VOL zitten, blijft inschrijven mogelijk tot het laatste moment.

Welke puzzel wordt gebruikt?

Dat blijft geheim tot 23 november 19 uur.

Eerdere edities

In 2019 organiseerde Lions Club Gouda Bloemendaal het eerste Gouds Kampioenschap Legpuzzelen. Daarna volgde een aantal thuis-kampioenschappen in verband met de coronapandemie, door The Gouda Shop georganiseerd. Maar er gaat niets boven een fysiek kampioenschap!

Foto's van de eerste editie

Je kunt hier foto's zien van het kampioenschap in 2019, ook in de aula van mboRijnland.

 

Locatie
MBO Rijnland
Kosten toelichting
€ 2,50 per persoon (hiervoor krijg je koffie, thee en water)
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
omschrijving doelgroep 
In principe voor alle leeftijden geschikt. Maar het kan wat later in de avond worden...
Deel dit: