Activiteit

Ray Klaassens komt Gouda inspireren

donderdag 23 november 2023 , 19:30 - 22:30 uur
Illustration

Op uitnodiging van de Goudse Sportraad komt commando Ray Klaassens -bekend van het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge- naar Gouda voor een inspirerende lezing over samenwerken. 

De Goudse Sportraad heeft een groot doel: iedereen in Gouda laten sporten en bewegen. Om dat voor elkaar te krijgen zal er door heel veel partijen moeten worden samengewerkt. Ray Klaassens weet als geen ander hoe belangrijk samenwerking is. Acht jaar lang maakte hij deel uit van de commandotroepen bij defensie. Hij voerde missies uit waarbij je blindelings op elkaar moet kunnen vertrouwen. Ook in de kijkcijferhit Kamp van Koningsbrugge laat hij zien hoe belangrijk het is om met samenwerking je doelen te bereiken. 

Iedereen die ook maar een rol speelt in het laten sporten en bewegen van Gouwenaren is welkom: van sportleraar op school tot verpleegkundige en van vrijwilliger bij een sportclub tot beleidsmaker. Maar ook de gewoon actieve sporter wil deze avond niet missen. Verwacht een prikkelende avond waarbij Ray je een spiegel voorhoudt en je meeneemt in de wereld van leiderschap, commitment en eigenaarschap. Door zijn prikkelende stijl zit je op het puntje van je stoel. Je wordt uitgedaagd om het eerlijke gesprek met jezelf én elkaar te voeren. Zo ga jij bomvol inspiratie naar huis om effectief samen te werken aan dat ene gezamenlijke doel: meer Gouwenaars in beweging krijgen!

Aanmelden kan via www.goudsesportraad.nl

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
maximum aantal deelnemers
150
Deel dit: