Activiteit

Doe mee met A Rocha op de Landelijke Natuurwerkdag

zaterdag 4 november 2023 , 9:30 - 13:30 uur
Illustration

Zaterdag 4 november van 9.30 uur tot 13.30 uur doet A Rocha Groene Hart samen met het Zuid-Hollands Landschap weer enthousiast mee met de Landelijke Natuurwerkdag.

Werken in de buitenlucht, in de rust van de Boezem laat je op allerlei manieren opleven. En je helpt de natuur een handje. De Middelblokboezem staat er deze tijd van het jaar in volle herfstpracht bij. We voeren allerlei  zaag- en snoeiwerkzaamheden uit. Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor de kleinere kinderen hebben we ook kindergereedschap en handschoenen.  

Wij zorgen voor koffie, thee en fris. En Het Zuid-Hollands Landschap zorgt voor de soep en voor iets lekkers bij de koffie. Graag zelf een kop of mok meenemen en een lunchpakket. We willen je wel vragen om 9.30 uur te komen, zodat iedereen de juiste instructie in een keer krijgt. 

Kom zoveel mogelijk met de fiets. Wie met de auto komt kan deze parkeren op de Groene Wetering in Gouderak. In ruim vijftien minuten loop je naar de Middelblokboezem. Neem de Snippejagerskade de polder in en sla bij de kruising linksaf de Tiendweg op. De Middelblokboezem ligt een stukje verder aan je linkerkant.

Aanmelden is noodzakelijk via de website van de Landelijke Natuurwerkdag, onder andere in verband met het beschikbare gereedschap:

https://www.natuurwerkdag.nl/klussen/heerlijk-bezig-zijn-in-de-natuur-van-de-middelblokboezem/

Geef je snel op, want het aantal plekken is beperkt!

A Rocha Groene Hart heeft het gebied de ‘Middelblokboezem’ geadopteerd. In samenwerking met Het Zuid-Hollands Landschap wordt er zorg gedragen voor dit unieke stukje natuur midden in de Krimpenerwaard. We zijn geregeld in dit gebied aan de slag, en bouwen zo een band op tussen christenen in Gouda e.o. en dit mooie natuurgebied.

Bezoek www.arocha.nl of kijk direct op http://nederland.arocha.org/nl/a-rocha-groene-hart/. Kijk ook eens op onze www.facebook.com/arochagroenehart.

Locatie
Middelblokboezem
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Deel dit: