Activiteit

Gratis Tuinadvies en gratis biologische bloembollen; maar OP=OP

zondag 5 november 2023 , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

Gratis biologische bloembollen; maar OP=OP
De Goudse Tuinambassadeurs bestaan 5 jaar!!! En wie jarig is, trakteert.

Kom zondagmiddag 5 november naar het Infocentrum aan het Goudse Heempad. De tuinambassadeurs delen dan van 14-16 uur gratis biologische bloembollen uit en geven gelijk een instructie hoe de bollen te poten. 
Als je dan toch komt, kan je gelijk een gratis tuinadvies vragen. Hoe vergroen je je tuin? Hoe tuinier je duurzaam of hoe krijg je meer leven in je stadse tuin?
De bijen en andere insecten zullen in het komende voorjaar blij zijn met al die gepote bloembollen en zelf kan je genieten van de bloemenpracht in je tuin of op je balkon. 2 vliegen in 1 klap.
Tot zondagmiddag 5 november!

--- --- --- ---

Iedere eerste zondag van de maand zijn de Tuinambassadeurs van Operatie Steenbreek van 14-16 uur aanwezig in het Infocentrum Heempad om gratis tuinadvies te geven. Wil je meer vogels, vlinders en egels in de tuin en wil je graag weten hoe je dat kunt bereiken? Of heb je andere vragen en wil je tips over je tuin, balkon, dakterras, groene dak of vijver kom dan langs! We helpen je graag!

Je kunt ook een mailtje sturen met je tuinvraag (bij voorkeur met foto en informatie over de ligging van je tuin; veel zon of juist veel schaduw) tuinambassadeurs.gouda@gmail.com  of een gratis afspraak maken met een Tuinambassadeur in je eigen tuin.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Nieuwe Tuinambassadeurs gezocht!
De Tuinambassadeurs willen graag nieuwe vrijwilligers bij hun groep verwelkomen. Word je ook enthousiast van een groene omgeving, werk je graag in uw tuin, heb je ideeën hoe Gouda meer kan vergroenen? Word dan Tuinambassadeur.
Ons motto is: Tegel eruit, Plant erin. 
Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe vaak je beschikbaar wilt zijn en aan welke activiteiten je wilt meewerken!
Meer informatie? Stuur een mailtje!

Locatie
Infocentrum Heempad in Gouda
Ingang Ridder van Catsweg t.h.v. 263-321 Prinsessenflat Marianne of (lopend/met de fiets) via de Bloemendaalseweg
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: