Activiteit

Nieuwjaarsritueel

zondag 7 januari 2024 , 15:00 - 17:00 uur
Illustration

Een nieuwjaar, een nieuw hoofdstuk. Samen verwelkomen we 2024 door een magisch ritueel waarbij we onze intenties tot leven brengen. Ga met ons mee op een avontuur waar we de helende krachten van cacao, de rustgevende klanken van klankschalen en de kracht van intenties samenbrengen voor een onvergetelijke ervaring.

Intentie ritueel
Breng focus aan je doelen voor het nieuwe jaar tijdens een intentie ritueel Zet intenties die resoneren met je hart en zie ze tot bloei komen in de komende maanden. 

Cacao
Laat de diepgaande energie van cacao je hart openen en een gevoel van verbondenheid creëren. Samen genieten we van een warme kop ceremoniële cacao, waardoor we ons openstellen voor liefde, positiviteit en kracht.

Klankschalen
Laat de kalmerende klanken van de klankschalen je meenemen op een reis van ontspanning en heling. De trillingen resoneren met je lichaam en geest, waardoor spanning wordt losgelaten en een gevoel van balans wordt hersteld. Sluit je ogen, laat de klanken je omhullen en laat alle zorgen van het afgelopen jaar los.

Zondag 7 januari
15:00 - 17:00
Yogabird - Goudasfalt
€30

Locatie
Studio Yogabird
Kosten toelichting
€30
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
omschrijving doelgroep 
Iedereen die zin heeft in een middag ontspanning, verbinding en verdieping.
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
10
Deel dit: