Activiteit

Autobiografisch schrijven

Maandelijks: Op Vierde woensdag , 10:00 - 12:15 uur
Illustration

Schrijven over je leven -een start maken deze winter? Vijf groepsbijeenkomsten, elke 14 dagen schrijfsuggesties op je mail, véél schrijven thuis en desgewenst een tekst voorlezen aan anderen. In deze cursus Autobiografisch schrijven ga je sleutelmomenten en belangrijke gebeurtenissen uit je leven opsporen, op een rijtje zetten en beschrijven. Vervolgens ga je op ontdekkingstocht binnen je eigen verhaal. We gebruiken creatieve schrijftechnieken om verbanden en thema's te ontdekken.

Aanmelden liefst vóór 20 januari a.s.

De groepsbijeenkomsten duren elk 2.15 u. , bij voorkeur op woensdagochtenden of -middagen, maar met de belangstellenden wordt overlegd over een geschikt dagdeel. Start eind januari 2024. De eerste drie bijeenkomsten vinden plaats tussen januari en eind april, de laatste twee tussen augustus en oktober. NB Startdatum rond 24 januari, maar we overleggen nog over de precieze data. De nu in dit sjabloon vermelde data zijn dus niet juist! Zie ook http://www.hennie-dekker.nl/html/workshops.html

 

Kosten toelichting
E 125,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 21 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die wil schrijven over zijn/haar leven en houdt van schrijvend bezig zijn. Je bent welkom als het je er vooral om gaat om te reflecteren over het je leven of als je thema's wilt ontdekken die je perspectief bieden voor de toekomst, maar je kunt deze cursus ook gebruiken als je je levensverhaal op papier wilt zetten voor anderen.
start / einde
Gestart op wo 24 januari 2024. Eindigt di 15 oktober 2024
Deel dit:
Aanbieder
Geplaatst door
Toekomstige data voor deze activiteit
woensdag 28 aug 2024
woensdag 25 sep 2024