Activiteit

Stiltewandeling op de grens van oud en nieuw met A Rocha Groene Hart

zaterdag 30 december 2023 , 14:30 - 16:30 uur
Illustration

Op zaterdag 30 december organiseert A Rocha Groene Hart een stiltewandeling in het natuurgebied de Berkenwoudse Driehoek bij Berkenwoude. Op de grens van oud en nieuw blikken we terug en kijken we vooruit.

De beelden in de natuur, de woorden en klanken die ons worden aangereikt verbinden ons al wandelend met het eigen leven en met de Schepper. We beleven de winter daar waar het werkelijk stil is. Juist in deze drukke periode is het goed en heilzaam om wandelend in stilte tot inkeer en worteling te komen vlak voor het nieuwe jaar begint. De deelnemers zeggen dit ook te ervaren. Van harte welkom! Na afloop zorgen wij voor warme chocolademelk met lekkers. Neem zelf een beker mee. Trek stevige en liefst waterdichte (wandel)schoenen aan, het zal nat zijn. Deze activiteit is minder geschikt voor (jonge) kinderen.

We verzamelen om 14.30 uur op de parkeerplaats bij de hoek Schaapjeszijde/ Wellepoort (51.957874,4.679182), bij parkeerplaats Wellepoort (Berkenwoude). Het is ongeveer 20 minuten rijden met de auto vanaf Gouda en circa 40 minuten met de fiets. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De wandeling duurt tot ongeveer 16.30 uur. 

De kosten voor deze activiteit bedragen € 3,50 per persoon. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 24 uur van tevoren. Bij slecht weer besluiten we de avond ervoor of de wandeling door kan gaan. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers, zodat het stille karakter behouden blijft. Stuur een mail naar groene.hart@arocha.org 

Locatie
Parkeerplaats bij de hoek Schaapjeszijde/ Wellepoort (51.957874,4.679182), bij parkeerplaats Wellepoort (Berkenwoude).
Kosten toelichting
3,50 voor de onkosten en een attentie
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
Deel dit: