Activiteit

Sensual Sunday | Sisterhood Circle

zondag 18 februari 2024 , 13:30 - 18:00 uur
Illustration

Freyja is de Noorse Godin van vruchtbaarheid en sensualiteit. Zij had geen angst of schaamte om volledig haarzelf te zijn. Om alle verschillende soorten vrouwen die zij in zich droeg (de warrior, de lover, de maiden, de wijze vrouw, de moeder, de wilde vrouw) ruimte te geven. Zij bewandelde haar eigen pad.

Sensualiteit is het vermogen te voelen..met al je zintuigen, zodat jij haarscherp aanvoelt welke vrouw je vandaag bent en wat zij nodig heeft om zich veilig, verbonden en vrij te voelen.

Wanneer je van jezelf mag zijn wie je bent, zal je een onuitputtelijke en krachtige energie uitstralen en aantrekken.

Sensual Sundays is er voor jou wanneer je een dag voor jezelf wil en naar verbinding en steun verlangd van de vrouwen om je heen. Om weer in contact te komen met jouw intuïtie en met de wijsheid van de sisterhood.

en dag om in te checken met jezelf. Wie ben ik vandaag? Waar verlang ik naar? Welke volgende stap past bij wat ik nu nodig heb? En welke vrouw in mezelf wil ik vandaag verder ontdekken of de ruimte geven?

Geen dag is hetzelfde waardoor je jezelf steeds opnieuw, in een andere laag kunt ontdekken. 

Mijn WILD methode is de rode draad die door al mijn Wild Woman Initiatieven loopt.

Wind Down | Voel je veilig in je lichaam

Inquire | Houd jezelf een spiegel voor

Listen | Luister naar je innerlijke wijsheid

Desire | Zet concrete stappen in de richting van je verlangens

Praktische informatie:
Sensual Sunday
Archetype: Wild Woman
18 februari
13:30- 18:00 (inloop vanaf 13:00)
49 euro

 

Locatie
Antwerpseweg 9, 2803 PB, Gouda
Kosten toelichting
49,00 euro
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Leeftijd
Vanaf 20 jaar
omschrijving doelgroep 
Forest of Freyja is een off- & online community voor Budokon Yoga en persoonlijke ontwikkeling. Budokon betekent, vertaald uit het Japans, "The way of de Spiritual Warrior". In de persoonlijke ontwikkeltrajecten voor vrouwen, zowel in groepsverband als 1:1, ligt de focus op het verbinden met je Wild Woman. De vrouw die verbonden is met haar eigen authentieke natuur. De vrouw die met minder doen, veel meer kan zijn. Ik breng je weer in contact met je lijf en help je de kritische stem in je hoofd te omarmen, zodat jij je weer veilig, verbonden en vrij voelt om je eigen pad te bewandelen met een onuitputtelijke aantrekkingskracht.
maximum aantal deelnemers
8
Deel dit: