Activiteit

Gouds Film Festival 2024

zondag 9 juni 2024 , 9:30 - 18:00 uur
Illustration

Zondag 9 juni vindt het Gouds Film Festival (GFF) weer plaats. Die dag is Gouda dé place to be voor niet-commerciële filmmakers met ambities, en liefhebbers van korte films en documentaires. Fictie en non-fictie, animatie en live action, en iedere mengeling daartussen; alle genres komen voorbij. Cultuurhuis Garenspinnerij is de inspirerende host van het festival, met een bioscoopzaal, lokalen met workshops en masterclasses en een foyer waar jonge en ervaren filmmakers uit heel Nederland elkaar ontmoeten. Hoogtepunt is natuurlijk de awarduitreiking aan het eind van de dag. Wie gaat naar huis met de Regiseursstoel?

 

Ik nodig alle filmmakers uit om hun beste werk in te sturen! Dat kan nog tot en met dinsdag 30 april a.s. Je leest er meer over op Inzenden – Gouds Film Festival

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Kosten toelichting
De toegangsprijs voor de hele dag is 17,50 euro. inclusief Masterclass of Workshop. Daarvoor wel aanmelden want de plaatsen zijn beperkt.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Alle filmmakers uit Nederland en omgeving die op niet commerciele basis films maken. Alle mensen die het leuk vinden om een dag korte films te bekijken in een feestelijke ambiance. Alle Goudse scholieren die een film hebben gemaakt en deze willen tonen. Iedereen die het leuk vindt om de Workshop of Masterclass te volgen.
Deel dit: