Activiteit

Mindfulness training

Op woensdag , 9:30 - 12:00 uur
Illustration

Wist jij dat mediteren leuk kan zijn? Mindfulness je helpt om beter in je vel te zitten, jezelf meer rust te geven en steviger in je schoenen te staan.

Petra Mettau heeft meer dan 10 jaar ervaring om mensen op een persoonlijke manier met Mindfulness in contact te brengen. Waarbij mediteren leuk kan zijn! Mediteren is niet stil zitten op een kussentje, maar het leven ervaren zoals het is. Daarmee wordt het kleurrijker, directer, soms rustiger, spannender. Mindfulness leert je omgaan met dat wat er is in je leven, prettig en onprettig. Het geeft je de mogelijkheid om op een andere manier op hectische momenten te antwoorden. Zodat stress minder negatieve invloed op je heeft. Het opent nieuwe manieren om in het leven te staan. Met meer rust, minder stress en meer in balans.

Doordat Petra ook Rebalancer, coach en Trager practicioner is, weet zij als geen ander om je innerlijke gevoelswereld te ontdekken en hier je weg in te vinden. Door de vele oefeningen, technieken en praktische tips, weet zij voor iedereen de juiste manier te vinden om Mindfulness praktisch toepasbaar te maken.

De training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor jouw specifieke vraagstukken.

9 woensdagochtenden van een zeer ervaren, enthousiaste en professionele trainer. Petra Mettau geeft sinds 2011 Mindfulness trainingen en is daarnaast Rebalancer en Trager practitioner. Petra is gespecialiseerd in het voelen van de ervaring en vandaaruit antwoorden op stressvolle situaties.

VMBN1 gecertificeerd - Mindfulness Register - check je verzekeraar of hij de training deels vergoed bij een aanvullende verzekering.

Locatie: Achterbroek 30 in Berkenwoude (10 minuten van Gouda)

Tijdstip: 9.30 tot 12.00

Data: woensdagochtend 1, 8, 15, 22, 29 mei, 12, 19 en 26 juni 2024

Kosten: €395,- inclusief werkboek, meditaties en oefeningen via MP3.

Informatie: info@petramettau.nl

Locatie
Berkenwoude, Achterbroek 30 (10 minuten van Gouda Centrum)
Kosten toelichting
€395,- Check bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering
Doelgroep
Alle volwassenen
start / einde
Gestart op wo 1 mei 2024. Eindigt wo 26 juni 2024
Deel dit:
Geplaatst door
Toekomstige data voor deze activiteit
woensdag 12 jun 2024
woensdag 19 jun 2024
woensdag 26 jun 2024