Activiteit

De kracht van het Medicijnwiel

dinsdag 25 juni 2024 , 20:00 - 22:30 uur
Illustration

Het Medicijnwiel, geworteld in de wijsheid van de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika, vindt steeds meer waardering in onze moderne wereld. In een tijd waarin het leven steeds complexer en uitdagender wordt, zoeken velen naar houvast en antwoorden op essentiële levensvragen: Wat is de betekenis van mijn leven? Waarom ontmoet ik zoveel obstakels? Welke wegen moet ik bewandelen?

Herken je deze vragen? Na methoden zoals Human Design, het Enneagram en de Antroposofie, introduceren we deze keer een nieuwe benadering: het Medicijnwiel. Anita Vuurman, een expert met meer dan 20 jaar ervaring, leidt deze inspirerende workshop. Bekijk haar in de bijgevoegde video en ontdek haar passie en expertise.

Tijdens de workshop biedt Anita niet alleen inzicht en uitleg, maar ook praktische handvatten. Aan de hand van je geboortedatum krijg je inzicht in jouw levenspad. Anita legt stap voor stap uit hoe je dit kunt berekenen. Door inzicht te krijgen in je pad vanuit het perspectief van de natuur, ervaar je meer innerlijke rust. Frustraties en blokkades maken plaats voor acceptatie, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Het Medicijnwiel is een prachtige manier om zelf te ontdekken hoe de moeilijkheden in het leven deel uitmaken van jouw unieke levenspad. Voor iedereen met affiniteit voor sjamanisme, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn, biedt deze avond een waardevolle investering van tijd.

De entreeprijs is deze keer slechts € 15,00. Deelname aan deze lezing is een unieke kans om te investeren in jezelf en je levensreis.

Tickets reserveer je hier https://www.ticketkantoor.nl/shop/med

 

zie ook de website van het sprekerscafegouda https://robovergaauw.nl/sprekerscafegouda/

Locatie
De Balzaal
Kosten toelichting
15,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsontwikkeling, sjamanisme en nieuwsgierigen die meer willen weten over het medicijnwiel en numerologie en mensen die fan zijn van Anita Vuurman

Illustration
 
Deel dit: