Activiteit

Buitenspeelfeest Jantje Beton op woensdag 12 juni in het Groenhovenpark!

woensdag 12 juni 2024 , 13:00 - 15:00 uur
Illustration

Buitenspeelfeest Jantje Beton op woensdag 12 juni in het Groenhovenpark! Kom ook!

Op 12 juni organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon voor de 17e keer de Nationale Buitenspeeldag. Op meer dan 600 plekken door heel Nederland worden buitenspeelactiviteiten georganiseerd. Dit jaar vindt de officiële aftrap plaats in Gouda, de winnaar van de Jantje Beton Prijs voor de Meest Speelvriendelijke Gemeente.

Er is een geweldig buitenspeelfeest georganiseerd in het Groenhovenpark, vol spel en muziek. Kinderen uit Gouda zijn welkom om te komen spelen. De toegang is gratis.

Er is een spetterend programma met optredens van de kinderpopgroep PopZ, dans en zing met ze mee. Ga op de foto met Chase van PAW Patrol, misschien krijg je wel een high-five van deze held! Ontmoet Jantje, ieders beste buitenspeelvriend. Doe mee met alle leuke speelactiviteiten, ontmoet alle kinderen en maak nieuwe vriendjes.

Haal bij de entree van het evenement je gratis bingokaart op en doe mee met de interactieve quiz en spelletjes. Met je kaart haal je ook jouw gratis poffertjes en ijsje op bij de foodtrucks. Van spelen word je dorstig, voor iedereen is er water en vers fruit. Voor je ouders is er een koffiestand. Je gaat naar huis met een leuk aandenken.

Kortom: deze dag mag je niet missen! 

 Het start om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Het adres is Natuurspeeltuin Groenhovenpark 1, 2803 PH Gouda. Je kunt er gratis parkeren, maar kom lekker op de fiets of met de benenwagen 😊

Veel speelplezier!

Locatie
Natuurspeeltuin Groenhovenpark
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Tot/met 22 jaar
Omschrijving doelgroep 
Voor kinderen, ouders, grootouders, en iedereen die buiten wil spelen vandaag!
Thema
Sport / spel

Deel dit: