Activiteit

Zomerlessen Yoga&Dans

vrijdag 28 juni 2024 , 19:30 - 20:45 uur
Illustration

Kom je ook mindful dansen?

Heb je zin om deze zomer lekker een avond voor jezelf te hebben? Hou je van dansen en kom je tot rust met yoga? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de combinatie van Yoga & Dans?

Dan ben je van harte welkom in de Yoga & Dans les op vrijdagavond van 19.30-20.45 op Goudasfalt

In deze lessen dansen we vaste choreografie├źn op muziek, waarin yoga asana's en danspassen uit modern-, jazz- en klassiek ballet of werelddansen zijn verwerkt. Yoga & Dans is voor iedereen die van dansen houdt en ervoor openstaat om van binnenuit te voelen. Ik geloof dat iedereen die er vreugde aan beleeft kan dansen. Je hoeft daarom geen achtergrond in dans of yoga te hebben om mee te kunnen doen. Ook zijn alle lichamen en genders van harte welkom. Voor alle ge├»nteresseerden geldt: Je bent welkom zoals je nu bent.

Op 28 Juni kun je langskomen voor een gratis proefles. De zommerlessen vinden plaats op 5, 12 & 19 juli en 9, 16, 23 & 30 augustus. Voor meer informatie kijk op: https://www.innig-yoga.nl/yoga-dans of mail mij op: paulinedirven@gmail.com

Locatie
Studio Yogabird
Kosten toelichting
Gratis proefles, kosten voor zomerstrippenkaart staan op de website
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die van dansen en yoga houdt is welkom. Bij blessures of slijtage zijn aanpassingen in overleg mogelijk, maar houdt er rekening mee dat we alle richten op bewegen en soms ook springen.
Illustration
 
Deel dit: