Nieuw bericht

Bruispunt 21 november bij Curcuma + maaltijd

geplaatst op 10 november 17, 14:51 uur, door Anita Ootjers

Op dinsdag 21 november a.s. vindt de wintereditie van het Bruispunt plaats bij Lunchcafé Curcuma aan de Korte Groenendaal 21. Voorafgaand aan het Bruispunt is het tussen 18.00 en 19.15 uur mogelijk een daghap te eten voor € 12,50 bij Curcuma. Aanmelden hiervoor is wel noodzakelijk via info@goudabruist.nl.

Deze avond, die gepresenteerd zal worden door Peterpaul Kloosterman, zal o.a. gaan over 750 Gouda, het Gouds Poppentheater, de Waterconferentie in Gouda en een nieuw concept over een sociale coöperatie in Gouda. Wanneer je een initiatief hebt waarvoor je nog aandacht zou willen vragen deze avond, stuur dan ook een mail naar info@goudabruist.nl.

Andere vaste onderdelen op het programma zijn #durftevragen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de #plakzuil voor korte aankondigingen.

Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om tips en hulp te vinden voor jouw idee of initiatief. Bij Bruispunt tref je andere enthousiastelingen, doe je inspiratie en ideeën op en kun je vrijuit brainstormen. 

Iedereen is welkom. Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

 

foto's