Vacature/hulpvraag

VACATURE VRIJWILLIGER VOOR KETI KOTI 30 JUNI & 1 JULI

Geplaatst op 13 juni 2024, 10:58 uur
Illustration

Vacature: Vrijwilligers gezocht 👁️🗨️voor de Herdenking Keti Koti op 30 juni en Viering van Keti Koti op 1 juli!!

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle manier om bij te dragen aan de Herdenking en Viering van de afschaffing van de slavernij?

Tijdens Keti Koti herdenken we op 30 juni het trans- Atlantische slavernijverleden en op 1 juli vieren we de vrijheid die elke persoon verdient.

Op 1 juli 1863 schafte het Koninkrijk der Nederlanden met de Emancipatiewet de slavernij af in de kolonie Suriname, de kolonie Curaçao en andere eilanden die onder Nederlands bestuur waren.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een belangrijke rol willen spelen tijdens deze belangrijke speciale events. Als vrijwilliger bij Keti Koti kun je verschillende taken vervullen, zoals het warm verwelkomen van bezoekers, assisteren bij de catering, begeleiden van artiesten en ondersteunen bij de organisatie en logistiek van het evenement.

Dagen en tijden waarin vrijwilligers ingezet kunnen worden(in overleg):

- Zondag 30 juni: Herdenking Keti Koti van 10.00 tot 15.00 uur

- Maandag 1 juli: Viering van Keti Koti van 15.00 tot 21.00 uur

Daarnaast zijn er vrijwilligersoverleggen ingepland. Jouw aanwezigheid bij één van deze overlegmomenten wordt op prijs gesteld.

- op 26 juni van 19.00 tot 20.00 uur in de Chocoladefabriek

- op donderdag 27 juni van 19.00 tot 20.00 uur in het Huis van de Stad.

Wil jij meehelpen om van de Herdenking en Viering van Keti Koti een onvergetelijke gebeurtenis te maken? Stuur dan een bericht naar slavernijverleden@gouda.nl voor meer informatie of om je aan te melden als vrijwilliger.

Samen kunnen we bijdragen aan een waardevolle en inspirerende ervaring voor onze diverse gemeenschap. We kijken ernaar uit om samen te werken met enthousiaste vrijwilligers zoals jij! 🌺🕯️

Hartelijke groet, Yanice

Beloning
Inspirerende middag en avond
Deel dit: