Activiteit

Open Podium Concordia tijdens de Goudse Popweek

vrijdag 28 juni 2024 , 20:00 - 23:30 uur
Illustration

Ontdek lokale talenten: Open Podium bij Sociëteit Concordia tijdens de Goudse Popweek

Gouda is een nieuw initiatief rijker. Stichting Culturele Verrassingen kondigt met enthousiasme aan dat ze voor het eerst een Open Podium gaan organiseren als onderdeel van de Goudse Popweek. De avond zal plaatsvinden op vrijdag 28 juni in Sociëteit Concordia - sinds haar oprichting in 1870 uitgegroeid tot een begrip binnen de Goudse gemeenschap.

Het Open Podium biedt een uniek platform voor lokale artiesten om hun talenten te tonen aan een gevarieerd publiek. Van muzikanten tot dansers tot theatermakers, alle vormen van expressie zijn welkom en aangemoedigd. Dit initiatief van Stichting Culturele Verrassingen beoogt de lokale cultuur te verrijken en nieuwe mogelijkheden te bieden aan opkomende talenten.

Het evenement is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Er is plaats voor in totaal 10 artiesten die elk 5 minuten de kans krijgen om het podium te betreden en hun kunsten te vertonen. Artiesten die willen deelnemen kunnen op de dag zelf arriveren, zich aanmelden en hun naam op de lijst zetten of via dit formulier: https://forms.gle/8quYK4LwDbnhwYqt5.

Van 28 juni tot en met 7 juli staat Gouda bol van muzikale energie, want dan vindt de eerste editie van de Goudse Popweek plaats.

Locatie
Sociëteit Concordia
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: