Activiteit

Het Begin!

vrijdag 5 juli 2024 , 20:00 - 21:00 uur
Illustration

Dit is een productie van Cultuurhuis Garenspinnerij in het kader van Ketikoti. Wij staan stil bij thema’s als inclusiviteit, acceptatie, verbinding, luisteren, vragen stellen en nieuwsgierig zijn naar de ander. Bij het maken van deze voorstelling koppelden we twee werelden aan elkaar die normaal gesproken niet in contact komen: de jongeren van het Jeugdtheaterhuis en de musici van het Symfonieorkest. Samen werkten ze aan dit muzikale theaterstuk. STEL JE VOOR DAT…

De spelers komen in hun fantasie terecht op verschillende plekken en in nieuwe situaties. Hierdoor ontstaan scenario’s die ze zich eigenlijk helemaal NIET kunnen voorstellen. Toch proberen ze dit door zichzelf de vraag te stellen: ‘Stel je voor dat…’ De muziek in het stuk is van klassieke componisten zoals Haydn, Schubert en Bach.

Meer info en kaarten: Cultuurhuisgarenspinnerij.nl/agenda/het-begin/

Gemeente Gouda zet zich in samenwerking met de Goudse inwoners en Goudse culturele instellingen in voor activiteiten en projecten die het verleden herdenken, kennis verruimen en bewustwording van de doorwerking stimuleren. Dit zal bijdragen aan een inclusiever Gouda, dat streeft naar meer gelijkheid in de Goudse samenleving.

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: