Activiteit

Themabijeenkomst HELP! Ik zoek hulp!

donderdag 18 juli 2024 , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

Op 18 juli 2024 organiseert de Afdeling Gouda van de ANBO-PCOB een openbare bijeenkomst met als thema: HELP! Ik zoek hulp!

Ingegaan wordt op vragen als: weet u waar u voor hulp kunt of moet aankloppen als u nu, of over een tijdje, (wat) hulp nodig hebt om zelfstandig te kunnen blijven wonen of functioneren? Als u daarbij zelf de weg niet kunt vinden, wie zou u dan kunnen helpen?

Op dit soort vragen zullen een medewerker van het Sociaal Team en een sociaal verpleegkundige ingaan. En ook op wat u zelf aan vragen hebt over het zoeken naar hulp. Ook komt iemand uitleggen hoe u gebruik kunt maken van de Papierwinkel en het Informatiepunt Digitale Overheid.

Daarnaast zal aan de aanwezigen worden gevraagd welke problemen zij hebben ervaren bij het vragen om hulp. Als ANBO-PCOB willen we graag weten: Wat zou er beter kunnen, wat willen we als ouderen dat er verandert? Hoe zou ANBO-PCOB, als belangenbehartigingsorganisatie, van zich moeten laten horen?

Locatie
Locatie: Ontmoetingscentrum Van Noord / Lekkenburg 1 / Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Omschrijving doelgroep 
Senioren die nu of mogelijk over enige tijd (misschien) hulp nodig hebben en moeite hebben die hulp te vinden. Ook personen die senioren in hun zoektocht (willen) ondersteunen zijn welkom.
Deel dit: