Bericht

Doe mee met de crowdfunding Wandelende Bomen in Gouda

Geplaatst op 11 juli 2024, 00:00 uur
Illustration

Bomen zijn tof! Met de Wandelende Bomen zie en ervaar je hoe het is als een versteende plek groener en gezelliger wordt. Er ontstaat meer verbinding in de buurt en enthousiasme om plekken te vergroenen. Doe je ook mee en laat je bomen wandelen in Gouda? Al meer dan 34% van het bedrag is bijeen gebracht. Lees meer en geef jouw bijdrage voor wielen, bakken en de bomen: wandelendebomen.nl/crowdfunding.

Bomen zorgen voor schaduw als het warm is en een plek om te schuilen als het regent. Bomen geven zuurstof. Ze dragen bij aan leven in de grond en boven de grond. Bomen zijn een plek om te spelen en een plek om te ontmoeten.

Met de Wandelende Bomen in Gouda laten we zien en ervaren wat meer groen ipv steen in de wijk kan betekenen. Juist ook voor biodiversiteit, klimaatadaptatie, schaduw, speelplekken. Door samenwerking kan je ook echt bereiken dat er meer vergroening in wijken en buurten gerealiseerd kan worden.

t er meer draagvlak en enthousiasme komt om plekken te vergroenen en dat het project bijdraagt aan verbinding in de buurt.

Deel dit: