Bericht

zoeken naar mijn weg

Geplaatst op 26 februari 2014, 09:44 uur

Op het ogenblik schijnt de zon, het voorjaar  is in zicht. Ik luister naar de liederen die ik aan het oefenen ben voor de musical mozes die 28 en 29 maart te horen zal zijn in de ontmoetingskerk in Waddinxveen.

Ik ben aan het zoeken naar mijn weg.  Net als het volk van mozes was ik een poos in de woestijn maar Egypte is in zicht !

Na een aantal jaren  ziek te zijn geweest en nu weer helemaal genezen verklaard zoek ik naar wat ik opnieuw wil met mijn leven. De ziekte heeft als gevolg dat ik doof ben rechts gelukkig hoor ik links alles prima. Altijd heb ik in de zorg gezeten en de zorg van de andere kant meemaken is bijzonder. Ik weet nu wat ik als patient prettig zou vinden. Het is een goede leerschool geweest zorg ontvangen, herstellen en nu herpakken. Dat laaste valt me niet mee. Voornamelijk omdat mijn energielevel me blijft beperken. Toch wil ik ook graag mijn mogelijkheden opnieuw ontdekken. Ik vind een hoop dingen leuk. Pianospelen, gedichten maken, wandelen, met bloemen bezig zijn, tuinieren, leuke gesprekken voeren met anderen, bakken, liederen maken, en natuurlijk zingen. Daarom vind ik deze site ook zo leuk bij alles wat ik zie denk ik dat lijkt me ook leuk!

ik hou jullie op de hoogte van mijn keuzes en sta open voor suggesties!

Deel dit: