Vacature/hulpvraag

OPROEP: Museum Gouda zoekt… jou!

Geplaatst op 15 augustus 2023, 14:49 uur
Illustration

Museum Gouda is op zoek naar vrijwilligers. Mede dankzij hun belangeloze inzet verloopt een bezoek aan het museum altijd op rolletjes.
Voor uitbreiding van deze enthousiaste club mensen, komen wij graag in contact met jou, als je warmloopt voor kunst, cultuur en mensen. Ben je minimaal één dagdeel per week beschikbaar, dan kun je al snel vrijwillig aan de slag in ons museum! 

“De leuke gesprekken die je hebt met de bezoekers, het gastvrije stukje, dat vind ik het allerleukste. Daar kan ik al mijn positieve energie in kwijt. Ik ben gastvrouw en baliemedewerker. Het is de mooiste werkomgeving van Gouda. Ik kan elke dag mijn ogen uitkijken. Ook als het rustig is, vermaak ik me heerlijk op zaal. Ik heb mijn plekje gevonden.” - Guus Tennekes, een van de enthousiaste vrijwilligers die je tegen komt tijdens een bezoek aan het museum.

Meer dan 60 zijn het er: de enthousiaste vrijwilligers die dagelijks klaarstaan in ons museum. Guus, Thea, Paul én nog vele anderen waar we enorm blij mee zijn.

Maar er is zeker nog plaats voor meer. Ben jij gastvrij, loop je warm voor kunst, cultuur en mensen, én heb je vier uur per week tijd over: dan is dit het moment om na te denken over vrijwilligerswerk in ons museum! Geen dag is hetzelfde en je ontmoet mensen van over de wereld.

Lijkt het je wat, laat dan snel van je horen. Ga naar museumgouda.nl/vrijwilligers voor meer informatie over de mogelijkheden, en om je vrijblijvend aan te melden.

(Foto's: Billie-Jo Krul)

Organisatie
Museum Gouda
Ingangsdatum
Doorlopend.
herhalend
Minimaal 1 dagdeel per week (dinsdag t/m zondag).
Beloning
Geen beloning, het betreft vast vrijwilligerswerk.
Deel dit:
Vragende organisatie