Vacature/hulpvraag

Word jij onze nieuwe penningmeester?

Geplaatst op 22 april 2024, 21:11 uur
Illustration

Stichting Taalontmoeting Gouda is per direct op zoek naar een penningmeester 

Wie zijn wij?
Stichting Taalontmoeting Gouda is een door de gemeente gesubsidieerde onrganisatie van ruim 20 enthousiaste (taal)vrijwilligers. Op verschillende locaties in Gouda organiseren wij voor volwassen anderstaligen in groepsverband lessen Nederlands. Dit noemt men ook wel NT2-onderwijs. Het gaat om de locaties Nelson Mandela Centrum, Van Noord, De Walvis en Buurtpunt Zoutman. Onze stichting is geen school in de strikte betekenis van dit woord. Kijk voor meer informatie op onze website: www.taalontmoeting.nl .

Wat ga je doen?
Als penningmeester ben je lid van het bestuur van onze stichting. Dit bestuur bestaat in de regel uit 4 personen, inclusief de penningmeester. Je woont eens per maand de bestuursvergadering bij. Verder stel je jaarlijks een begroting op ten behoeve van onze subsidieaanvraag bij de gemeente Gouda. Ook stel je eens per jaar een financieel jaarverslag op. Verder beheer je de betaalrekening van onze stichting. Wij vragen van onze cursisten een eigen bijdrage. Je beheert de incasso hiervan en je werkt eventuele storneringen af. In het bestuur denk je mee over het te voeren (financiële) beleid. Het tijdsbeslag van het penningmeesterschap beslaat gemiddeld zo’n 3 tot 4 uur per week.

Wat verwachten wij van jou?
Het zou fijn zijn als je enige affiniteit hebt met onze doelgroep: de volwassen anderstaligen in Gouda. Uiteraard ben je betrouwbaar en je hebt een dienstverlenende en ondersteunende instelling. Enige boekhoudkundige kennis is wel een pre, evenals enige computervaardigheid. Bovendien zou wat bestuurlijke ervaring fijn zijn. Verder vind je het prettig om onderdeel uit te maken van een team.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een inspirerende en uitdagende functie waarin je bijdraagt aan het taalonderwijs voor volwassen anderstaligen in Gouda. Je krijgt hierdoor de kans samen te werken met enthousiaste taalvrijwilligers en bestuursleden. Zoals de naam al zegt: ontmoeten staat bij ons hoog in het vaandel.

Heb je belangstelling?
Neem vrijblijvend contact op met Paul van der Pol, voorzitter

Dit kan telefonisch op 0681148631 of via de mail op: pmvanderpol@icloud.com .

Ingangsdatum
Wij zoeken per direct een penningmeester.
herhalend
Het penningmeesterschap is een voortdurende activiteit
Beloning
Het gaat hier om vrijwilligerswerk
Deel dit:
Vraag gesteld door