Deze organisatie is niet meer actief
Organisatie

Gwan Tan

Onderneming

Mijn gift


Ik wil graag die twinkeling in jouw ogen zien. Die twinkeling, die samenkomt met een glimlach, of een “ahaaaaa”, of jouw enthousiasme of ongeduld voor actie. Dit doe ik door jou aan te steken, te “besmetten” met mijn passie voor het leven, mijn passie voor vitaliteit, humor, plezier en avontuur. Daarbij is integriteit voor mij o zo belangrijk voor openheid, gelijkwaardigheid, veiligheid, begrip en een relatie met jou op vertrouwensbasis.


 


Je hebt het in je


Coachen is voor mij naar voren halen wat reeds in jou aanwezig is. Ik zie graag dat jij je leven over de volle breedte en gehele lengte leeft, met een intense passie, liefde, geweldige humor, kracht en energie waarmee jij op jouw beurt jouw omgeving zult infecteren en inspireren.


 


Vitale geest in een vitaal lichaam


Waar gewenst zullen we bewegend coachen om te ontdekken bij welke oefeningen en houdingen jouw lichaam zich lekker voelt. Lichaam en geest gaan gelijk op. Je zult ervaren bij welke oefeningen en houdingen jouw geest zich lekker en vrij voelt. Als coach zal ik jou daarbij prikkelen, stimuleren, in beweging brengen en soms adviseren. Je zult de weg vinden naar jouw inspiratie, humor, bezieling, kracht en passie, waarmee jij dag in dag uit je leven (be-)leeft zoals jij deze wil leven.


 


Kernwaarden



  • Leef elke dag met passie: carpe diem! Leef met humor, plezier en avontuur;

  • Een vitale geest in een vitaal lichaam voor flexibiliteit, kracht en weerstand, en ook voor rust, balans en overtuiging;

  • Inspireer en laat je inspireren;

  • Integriteit, openheid, gelijkwaardigheid en veiligheid voor begrip en een relatie op vertrouwensbasis;

  • Respect voor en interesse in de ander, nieuwsgierigheid;

  • Ik houd mij aan de gedragscode.


 

Illustration
 
Deel dit: