Organisatie

Juwelier Jos

Onderneming

Juwelier Jos is dé juwelier in Gouda voor het ontwerpen, vervaardigen en repareren van nieuwe of bestaande sieraden. Onze kracht ligt in jarenlange ambacht en vakmanschap. Je vindt onze winkel en Edelsmederij in de binnenstad van Gouda.


Wij zijn uniek in het in het maken van persoonlijke sieraden die volledig naar de wensen van de klant gemaakt kunnen worden. Voor al onze klanten kunnen we een uniek sieraad maken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor horloge en sieraden reparaties, de aankoop van een set trouwringen of voor de aankoop van een nieuw horloge of sieraad. Neem een kijkje op www.juwelierjos.nl en zie wat we allemaal voor u kunnen betekenen.


Ook kunt u bij Juwelier Jos terecht voor het laten maken van een uniek en persoonlijk assieraad. Memorie Sieraden zijn sieraden waar as u as van uw overleden dierbare(n) in kunt laten vervaardigen. Een persoonlijk assieraad zorgt ervoor dat u uw overleden dierbare(n) altijd dichtbij kunt dragen. In onze webwinkel www.memoriesieraden.nl vindt u een ruim assortiment aan assieraden, die speciaal bedacht en ontwikkeld zijn door de meester goudsmeden/ontwerpers in onze edelsmederij. Assieraden die u dicht bij u draagt, versterken de herinnering aan uw dierbare overledene(n), zowel van mens als dier.

Thema
Juwelier en Edelsmederij
Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Juwelier Jos