Organisatie

De Belewitte

Onderneming

De Belewitte is opgericht door Mirjam van Spaenjaers Donselaar in 2018 onder de toenmalige naam van het Vrouwenrad. Destijds lag de focus op het Heilige Vrouwelijke maar in 2019 is deze verlegd naar algemeen sjamanistisch werk als doel heling en herverbinding te bewerkstelligen. De Belewitte is een oud Nederlands woord wat men door heel Europa terugvind. Het betekent zoiets als "wijs wezen, goed wezen, rechtvaardig wezen". Soms werd Belewitte als synoniem voor elf of een ander natuurwezen gebruikt. Deze geest, een goede geest, voorouderlijke geest, inspireerde Mirjam om een platform op te richten voor educatie, energetische en sjamanistische wijzen van het ondersteunen op het levenspad en het herverbinden met onszelf, de ander en de natuur. 
Door de Belewitte kan er oeroude kennis weer een gestalte krijgen, in combinatie met haar achtergrond als shamanka in de sjamanistische traditie van Spirit of Wolf (www.spiritofwolf.net) en als Toegepast Psycholoog. Op de Belewitte vindt je trainingen, blogs en bijeenkomsten gericht op de visie en missie van Mirjam. Het sjamanisme is de rode draad in Mirjams leven en is verweven met alle activiteiten. In eigen beheer heeft zij een dichtbundel uitgegeven genaamd "Dagaz" die gaat over haar spirituele reis die non-dualistisch alsook sjamanistisch van aard is en in oktober 2020 is Mirjam's boek "De Heilige Nachten" uitgekomen bij A3 Uitgevers; over de tijd tussen de jaren in de Europese traditie.


Mirjams huidige fulltime werk is als shamanka, Holistisch Energetisch Therapeut en Toegepast Psychologe in haar eigen praktijk, soms ook lachend het Wolvenhol genoemd, waarin zij mensen coacht en werkt als therapeut met een holistische benadering.
 

Deel dit: