Organisatie

GODcentre Gouda

Non-profit

Wie zijn wij?


GODcentre Gouda is een jonge gemeente waar een ontmoeting met God centraal staat. Ons motto is:


“Love God | Love people | Love yourself”

Elke zondag komen wij samen om 10 uur s'ochtends , na de dienst is er ruimte om elkaar te ontmoeten onder het genot van een heerlijke bak koffie of thee. We vinden het belangrijk jou te ontmoeten! We zien je graag daar!


We geloven dat kerk zijn met elkaar meer is als de zondag alleen, daarom hebben we vele activiteiten en groepen die samen komen door de hele week heen. Zoals tiener en jeugdgroepen die samenkomen op de vrijdag, een bijbelschool en nog zoveel meer! Je kan meer vinden op onze website! Voel je welkom en kom langs, we kijken naar je uit!


Geschiedenis van de gemeente:


Op zondag 23 september 2018 was de grote opening van GODcentre Gouda. Na het eerste jaar de diensten te hebben gehouden in het Cultuurhuis de Garenspinnerij, zijn we sinds Januari 2020 te vinden in ons eigen gebouw op de Rijsselseweg 1 te Gouda. We zijn een actieve groeiende gemeente waar iedere zondag enkele honderden volwassenen samen komen om God te aanbidden en hem groot te maken. Daarnaast hebben we en een bloeiende kinderkerk waar we iedere zondag met veel enthousiasme meer dan honderd kinderen mogen verwelkomen. We ontmoeten je graag daar!

Illustration
 
Deel dit: