Bericht

Lily's Literaire Leeslounge - Engelstalig

Geplaatst op 26 oktober 2016, 11:34 uur

Inmiddels zijn er 3 Leeslounges actief in Gouda. Er wordt volop gelezen en de reacties tijdens de besprekingen zijn leuk: ‘Ik lees boeken die ik zelf nooit uitgekozen zou hebben, maar wat ben ik daar blij mee!’, ‘Bij het begin van de bespreking zou ik het gelezen boek een 7 gegeven hebben, maar nu we het hebben besproken vind ik het toch een 8 waard!’, ‘Door te letten op mooie citaten in het boek, lees ik het boek ook veel aandachtiger.’

In Leeslounge 2 (donderdagavond) en Leeslounge 3 (wisselend maandag- en dinsdagavond) is er nog plek voor een nieuw lid.

De volgende Leeslounge die we willen opstarten is er een waar we Engelstalige boeken zullen gaan lezen. Er is inmiddels een aantal aanmeldingen binnen. Besloten is om deze club bij elkaar te laten komen een keer in de zes weken op een maandagochtend. Wanneer je interesse hebt in deze Engelstalige Leeslounge, stuur dan een berichtje naar anitaootjers@hotmail.com. Dit adres kun je ook gebruiken om je aan te melden voor de gewone Leeslounges.

Illustration
 
Deel dit: