Bericht

Magazine G-Kracht

Geplaatst op 21 februari 2020, 11:52 uur

Magazine G-kracht is een twee jaarlijkse uitgave van Van Galen Design. Met plezier biedt Van Galen Design dit magazine aan om te lezen en te delen met ondernemers, organisaties en relaties rondom het Groene Hart.

Het doel is om elkaar te versterken, verbinden en helpen met de ontwikkeling en groei, successen vieren of noviteiten te delen. Dit gebeurt op basis van verhalen, blogs en persoonlijke ondernemersportretten en/of een thema om aan te haken.

De missie is elkaars kernkwaliteiten promoten door Magazine G-kracht zowel digitaal als in papieren versie te delen in het netwerk.

Waar staat G-kracht voor?
VanGalen-kracht, G-kracht (dat is de totale kracht die op een bewegend voorwerp werkt en die leidt tot een versnelling), Groene Hart, Goed, Goud, de rivier de Gouwe en het ondernemersnetwerk De Gouwe, Groei, Groot(s), Goal, Gezond, Geliefd, Gunnen, Geven, Gek, Gedachten, Geloven in jezelf en Gewoon bijzonder, G…

Ook meedoen?
Vraag de factsheets aan voor editie maart of september: renate@vangalendesign.eu of neem contact op met Renate van Galen 06 13 86 99 57

Lees alles over de voordelen en reacties van eerdere deelnemers in mijn blog:
https://vangalendesign.eu/vgd/Stories/Artikelen/2019/5/22_G-kracht_brengt_jouw_verhaal_in_beeld.html

Wil je gratis bij de volgende lancering van magazine G-kracht aanwezig zijn?
Je bent van harte welkom om te proosten, inspiratie op te doen en te netwerken.
Kijk op de site www.vangalendesign.eu en meld je dan wel even aan via renate@vangalendesign.eu.

Illustration
Magazine G-kracht 1 thema succes, 2 innovatie, 3 thema groen en in maart 2020 volgt thema groei
Deel dit: