Bericht

Straatbiebbijeenkomst 24 mei bij de Bibliotheek Gouda

Geplaatst op 27 april 2023, 12:03 uur
Illustration

Heb je een straatbieb of een minibieb in Gouda?
Of zou je graag een straatbieb willen?
Of ben je geïnteresseerd in straatbiebs?

Kom op woensdag 24 mei a.s. dan naar de Chocoladefabriek voor een avond vol informatie over dit onderwerp georganiseerd door Bibliotheek Gouda. Wist je dat er inmiddels 70 straatbiebs zijn in Gouda? Heel veel mensen maken dagelijks gebruik van de kastjes met de meest uiteenlopende boeken. 

We gaan het op 24 mei o.a. hebben over hoe je je collectie in je bieb up-to-date kunt houden. Hoe kom je aan nieuwe boeken? Wie kan er een kastje voor je bouwen? Hoe ga je om met kinderboeken? Kun je een straatbieb ook met meerdere mensen beheren? Kun je je straatbieb ook gebruiken om meerdere producten in te zetten. En nog veel meer.

Daarnaast hebben we de verkiezing van de mooiste straatbieb van Gouda. Wil je meedoen? Stuur dan een mooie foto van jouw bieb naar het onderstaande mailadres.

Op 10 juni a.s. is de landelijke dag van de minibieb: we willen degene die nog graag een straatbieb zouden willen hebben uitdagen om voor die datum een straatbieb te maken die we onder grote belangstelling op 10 juni feestelijke kunnen openen. 

Heb je zin om over al deze zaken mee te denken en mee te praten? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst op 24 mei. We beginnen om 19.30 uur (inloop 19.15 uur, einde 21.00 uur) in de Steenlandzaal in de Chocoladefabriek. Stuur een mailtje naar a.ootjers@bibliotheekgouda.nl wanneer je aanwezig wilt zijn. Deelname is gratis.

Kijk voor het overzicht van alle straatbiebs in Gouda bij de Facebookgroep Straatbieb Gouda: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064793916666

 

 

 

 

 

 

Deel dit: