Bericht

9132

Geplaatst op 15 september 2014, 21:23 uur

 Hebben jullie afgelopen weekend ook heerlijk genoten bij Culinair? Wat een weertje hè! En nu is het duimen dus aan jullie, jawel, voor een lekker nazomer zonnetje op 28 september.

De kraampjes zijn gehuurd, de verkopers hebben zich in grote getale aangemeld en de onvermijdelijke selectie is gemaakt. Le Marché presenteert tijdens haar eerste editie de volgende verkopers: Juffrouw Saartje, Glamfactory, Laurie & Barouffe, Tims meubelen en interieur, Renske Koster, Inge, Gouda creatief, Tafel van 10, Non food bank, Chocarola, 2ehands kleding, Mixed-up en Sassebas, Wijnhandel van Welie, Sfeer en meer, Mengelmoestuin, Zoet & Zalig, Femke en Ienimini.

In deze mix van ondernemers, creatievelingen en verenigingen hebben wij getracht een balans te bieden tussen fashion, verantwoord en interieur styling. Sommige winkel zullen jullie zeker kennen maar anderen zouden wel eens een hele onverwachte verrassing kunnen zijn.

Op dit moment zijn wij nog heel hard bezig om een entertainment programma voor jullie op te stellen. Henk Smit, voor de vaste Gouda Bruist leden geen onbekende, heeft aangeboden zijn country songs te willen spelen. Maar daar is nog ruimte voor ander talent! Dus ben of ken jij iemand die het heel leuk zou vinden om voor ons publiek op te treden dan horen wij dat graag!

Reacties kun je versturen naar: suzanneglasbergen@gmail.com

Tot 28 september!

Deel dit: