Bericht

Op zoek naar de nieuwe Juryvoorzitter voor het Goudse Jeugdlintje, iets voor jou?

Geplaatst op 4 april 2013, 11:37 uur

Sinds 2009 worden in Gouda jeugdlintjes, Goudse sterren genaamd, uitgereikt aan jonge inwoners die zich inzetten voor anderen of voor de stad. Kinderen tot en met 12 jaar en jongeren van 13 tot en met 23 jaar kunnen hiervoor voorgedragen worden.

Jaarlijks reikt de burgemeester maximaal tien Goudse Sterren uit op voorspraak van een deskundige jury. Wegens het vertrek van de huidige juryvoorzitter zijn wij op zoek naar een nieuwe

 

Juryvoorzitter 

voor het Goudse Jeugdlintje, De Goudse Ster

Wij zoeken iemand die de Goudse samenleving goed kent en oog heeft voor de ruwe (groei-) diamanten in de stad. Iemand die ervan overtuigd is dat jongeren, die zich op een positieve manier inzetten voor anderen of voor de stad, of iets heel bijzonders gedaan hebben, een voorbeeld zijn voor anderen en het verdienen om eens in de schijnwerpers te staan.

Vrijwillige functie

Het betreft een onbetaalde functie. De tijdsinvestering is minimaal 2 vergaderavonden in oktober en de uitreiking op een vrijdagmiddag op of rondom 20 november, de dag van de Rechten van het Kind. In 2013 is de uitreiking op vrijdagmiddag 22 november. De overige juryleden zijn Martine Keulen (voorzitter van de Jeugdraad),  Daniëlle de Bruijn (Olympisch kampioen waterpolo), Ciska Jansz (Ideeënbrouwerij) en Marc Meijer (stichting Boven de 7e Verdieping).

De benoeming is in principe voor 1 jaar.

 

Wij vragen iemand die:

-       affiniteit heeft met de doelgroep;

-       bekend is met een voorzittersrol;

-       onafhankelijk kan jureren en een goede kan afweging maken;

-       de jury vertegenwoordigt naar buiten toe;

-       die een actieve houding heeft inzake het promoten van het jeugdlintje;

-       integer en communicatief vaardig is;

-       bij voorkeur zelf is gedecoreerd;

 

 Meer informatie

Heeft u vragen over de functie dan kunt u bellen met de heer Martin Kramer, telefoon 0182-588608. Meer informatie over het Goudse jeugdlintje vindt u op www.gouda.nl/jeugdlintje.

Uw sollicitatie kunt u tot uiterlijk 1 mei 2013 mét motivatie mailen naar martin.kramer@gouda.nl of per post naar: Gemeente Gouda, afdeling Jeugdbeleid, ter attentie van Martin Kramer, Postbus 1086,

2800 BB Gouda.

Deel dit: