Bericht

Iedereen gefeliciteerd

Geplaatst op 9 mei 2011, 20:50 uur

Vandaag hebben Chris en Linda heel duidelijk even de boel aan kant gemaakt, zoals dat zo lekker Hollands klinkt. In eens komt alles bij elkaar en zie je na een paar dagen ploeteren, want ja dat was het soms wel, dat we in Gouda daadwerkelijk in vier dagen tijd, ja ja niet meer dan dat, een ontmoetingsplek en werkruimte voor zelfstandige professionals hebben gemaakt. 

 

Dus wat let je nog om met je lap top onder je arm, je ipad in je jas, binnen te lopen bij bfree2work. De foto's die ik heb ontvangen maken mij heel trotst op het resultaat dat nu is bereikt. 5 april jl was de eerste bijeenkomst, vorige week gingen de handen uit de mouwen en vandaag hebben we het gerealiseerd. Natuurlijk zijn er nog tal van kleine dingen die we gaan afmaken. Daar is deze week ook voor. Bovenal is deze week ook bedoeld om te ervaren hoe het is en elkaar er te ontmoeten, er te werken en te overleggen. Je kunt het nu gaan beleven, doe het en deel je ervaring met elkaar. 

Noteer 18 mei 16.00 uur even in je agenda en zorg dat je bij de opening bent van jullie eigen nieuwe werkruimte en daar wil ik jullie op voorhand alvast van harte mee feliciteren. 

 

Andre Opdam

Deel dit:
Afzender