Bericht

De Goudse Hartstocht [TESTFASE]

Geplaatst op 7 april 2010, 20:56 uur
De Goudse Hartstocht is dé manier om Gouwenaars en hun passies te leren kennen! Of het nu onbekende stadsgenoten of je buren zijn, een bezoek aan elkaars huiskamer waar jij de anderen jouw passie toont én trakteert op een hapje en drankje, blijkt een verrassend recept voor een inspirerende avond.
Hoe wij dat weten? We hebben de proef op de som genomen door zelf een TEST- Goudse Hartstocht op te zetten! Er zijn 2 TEST-avonden geweest, waarbij heel wat is afgefietst, gesmuld, gelachen en gepraat. De laatste TEST-avond gaat 14/4/10 plaatsvinden, maar op voorhand hebben we al wat reacties gevraagd aan de deelnemers. Iedereen is heel enthousiast, maar ook verbeterpuntjes zijn genoemd en worden meegenomen.

Er zijn al een aantal mensen die zich hebben opgegeven om op de hoogte te worden gehouden over de Goudse Hartstocht, deze kunnen binnenkort een bericht verwachten over het vervolg!

Voor meer info of foto-/sfeerimpressie ga naar: http://web.me.com/mhgo/Goudse_hartstocht_2010/Goudse_Hartstocht_2010.html


Deel dit: