Activiteit

Natuurlijke weg naar gezondheid door de geestelijke genezende kracht

vrijdag 16 oktober 2015 , 19:30 - 21:30 uur

De betekenis en werking van de boodschap, die Bruno Gröning door zijn leven en zijn woorden aan de mensen heeft verder gegeven, wordt ook in onze dagen duizendvoudig bewaarheid.

De Bruno Gröning-Vriendenkring is intussen wereldwijd bekend. Genezingsberichten vanuit de hele wereld getuigen hiervan, dat mensen toegang kunnen vinden tot een kracht, die zelfs voor het door artsen vaak uitgesproken oordeel "ongeneeslijk" geen houvast heeft. Een kracht, die succesvol en allesomvattend nood en leed opruimt, zoals het voor het menselijke weten en kennis slechts in de verste verte mogelijk was. Bruno Gröning sprak over de "Goddelijke genezende kracht", de "Heilstrom". Hij was ervan overtuigd dat de mens, met behulp van zijn leer, deze kracht voor zich nuttig kan gebruiken.

Inhoud van de lezing:
• Ingetreden genezingen worden in algemeen begrijpelijke taal voorgesteld. Veel van de berichten bewijzen ingetreden genezingen van organisch lijden, b.v. osteoporose, atrose, kanker, hartziekten, MS, maar ook van depressies alsmede van psychische en lichamelijke verslavingen. 
• De toehoorders kunnen tijdens de lezing op een eenvoudige en natuurlijke manier de genezende kracht zelf ervaren 
• Bruno Gröning (1906-1959) en de wetmatigheden van de geestelijke geneeswijze worden uiteengezet
• Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep, zij controleren en documenteren ingetreden genezingen

Verdere informatie kunt u lezen in Internet http://www.bruno-groening.org/nederlands of tel. 0182-529842. Alle geïnteresseerden zijn welkom. De toegang is vrij, een bijdrage wordt gevraagd.

Locatie
Basisschool Het Schateiland - locatie De Schakel
meer info over organisatie 
Bruno Gröning-Vriendenkring/Kreis für natürliche Lebenshilfe e.V.
Illustration
 
Deel dit: