Activiteit

Soulful Power Weekend

vrijdag 7 augustus 2015 , 21:00 uur

In augustus staat er iets bijzonders te gebeuren. Onze Deense vriendin, Solveig Danielsen heeft twee Deense (en één wonend in Nieuw Zeeland!), bijzondere transformational breathing en yogadocenten, Helle en Line,in Nederland uitgenodigd. Zij gaan ons van 7 t/m 9 augustus een soulful weekend laten beleven waarin je je diep met jezelf verbindt. Een weekend vol belevingen, healing en groei. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Het wordt heel bijzonder!

De focus van het weekend ligt op transformational breathing en wordt prettig gekruid met o.a. yoga, dans, klank etc. Er is geen ervaring met ademwerk of yoga nodig. In de flyer staat een mooie toelichting op het werk. De ademhalingstechniek reinigt, verruimt en verbindt je diep met jezelf en met de wereld om je heen.

Op vrijdag 7 augustus begint het weekend met een introductieavond. Op zaterdag 8 en zondag 9 augustus is er een dagprogramma. Op zaterdag en zondag lunchen we gezamenlijk. Iedereen neemt iets mee om te delen.

De investering in het weekend is 240 €

Voor meer info over de inhoud van het weekend en aanmelding kun je terecht bij Line: line_bork@hotmail.com

Communicatie gaat in het Engels!

Het weekend wordt gegeven in het centrum van Gouda, in de Peperstraat, in de studio van Ka-motion. Het is op loopafstand van het station.

Doe je mee?

Warme groet,

Sandra, Solveig en Ingrid

Locatie
Ka-Motion
meer info over organisatie 
073m7bjoxf4k0
Deel dit: