Activiteit

Schrijfavond: Brief aan een dierbare (€)

woensdag 15 april 2015 , 22:00 uur

Wil ook jij ervaren dat schrijven vanuit je ziel kan troosten en helen? Kom dan eens naar een schrijfavond. 

In een brief aan een dierbare kun je bijvoorbeeld aandacht geven aan jullie gezamenlijke dromen en hoe jij daar nu – zonder de ander – mee omgaat. Soms zijn zaken niet uitgesproken. Soms wil je gewoon eens laten weten hoe het nu met je gaat. En dan wil je misschien iets delen over alledaagse dingen of over je diepste gevoelens. Heel soms zijn er onderwerpen zo moeilijk om te bespreken, dat het fijner is om er over te schrijven.

Het is bijzonder te merken dat je gaandeweg het schrijven je herinneringen, gedachten en gevoelens structureert. Je kunt hierdoor ook tot nieuwe inzichten komen en je op een bijzondere, andere manier verbonden voelen met jouw dierbare. Door het gericht schrijven kun je jouw dierbare opnieuw ontmoeten.

Met de schrijfworkshop “Brief aan een dierbare” bied ik je in een rustige, veilige omgeving de gelegenheid om, al schrijvende, je hart te luchten. Een avond waarop je je aandacht bewust richt op jouw dierbare, jullie relatie en de aan hem of haar verbonden herinneringen. Hiervoor is thuis, in de beslommeringen van alledag, vaak geen gelegenheid er de tijd en ruimte voor te creëren.
Jouw verhaal blijft bij jou, je bent vrij om te delen of het voor je te houden. Ik geef je handreikingen wat je met deze voor jou speciale brief kunt doen.

Een greep uit de reacties op eerdere schrijfavonden:
"In deze brief staat precies wat ik nooit zeggen kon ...".
“Het schrijven is als balsem voor mijn ziel”.

In 2015 zijn de maandelijkse schrijfavond afwisselend op dinsdag of woensdag.
Tot de zomer zijn verder de volgende data gepland:
dinsdag 12 mei; woensdag 10 juni.

Adres: Rijsselseweg 1, 2803 PZ, Gouda.

Inloop 19.45 uur, aanvang 20.00 uur.
Aantal deelnemers: max. 6 per avond
De kosten bedragen Euro 17,50 p.p. per avond, incl. koffie & thee.

Locatie
Praktijk Accept. Coaching & Counselling
meer info over organisatie 
Ingrid Verkleij
Deel dit: