Activiteit

start scouting bso gouda

dinsdag 29 april 2014 , 2:00 uur

We zijn eindelijk goed gekeurd door ggd en gemeente gouda dus eindelijk is het mogelijk om avonturen te beleven op onze bso.

We zijn een buitenschoolse opvang  voor alleen kinderen van 8 tot 13 jaar en zijn niet in bezit van computers haha. Onze insteek is dat kinderen lekker vies mogen worden door veel buiten te kunnen zijn en ook mee mogen beslissen wat ze willen doen. Ons beleid is gemaakt om kinderen echt te zien en ruimte te geven om te groeien naar zelfstandigheid. al nieuwsgierig geworden? lees meer op onze website www.scoutingbsogouda.nl We zijn open op maandag,dinsdag en donderdag. Onze locatie bevind zich op de Bloemendaalseweg 41b in het scouting gebouw van scouting Wilo. Samen met al onze enthousiaste medewerkers zijn we in de ochtend en begin middag  een activiteitenbureau; kleurenpalet waarbij we betaalbare activiteiten aanbieden voor particulieren,scholen en kinderopvang.

Dus zin in een leuk feestje, natuurtocht of een klassenactiviteiten om aan "teambilding"' te doen  kijk even op www.aktiviteitenbureaukleurenpalet.nl

Locatie
bloemendaalseweg 41 b gouda
meer info over organisatie 
26qqkl243ie5z
Deel dit: