Activiteit

Informatiebijeenkomst nieuw broodfonds

woensdag 14 oktober 2015 , 19:15 - 21:30 uur

Meer dan 50 zelfstandige Goudse ondernemers steunen elkaar bij arbeidsongeschiktheid. Daarvoor hebben zij het Kaas op Broodfonds opgericht. De animo om op deze manier de kosten van arbeidsongeschiktheid te dekken, blijft toenemen.

Nu, drie jaar later lijkt er in Gouda plaats voor een tweede broodfonds. Daarom komen op 14 oktober De BroodfondsMakers naar Gouda om informatie te verstrekken over deze unieke manier om bij zieke in je inkomen te voorzien. Ook bestuursleden van het reeds bestaande broodfonds zijn zelf aanwezig om over hun ervaringen te vertellen. Bij voldoende animo nemen de belangstellenden desgewenst vervolgstappen.

Ben je ondernemer en wil je bij deze avond aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar info@broodfonds.nl. De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 14 oktober aan de Spieringstraat 113 in Gouda. De bijeenkomst begint om 19:30 uur, je kunt binnenlopen vanaf 19:15 uur. 

 

Locatie
Spieringstraat 113, Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
Reeds aangemeld:11 deelnemers
Gaat door bij: 20 deelnemers
meer info over organisatie 
De Broodfondsmakers zijn de bedenkers van het fenomeen broodfonds. Meer informatie lees je op www.broodfonds.nl.
Martine Vecht is voorzitter van het Kaas op Broodfonds, het broodfonds uit de regio dat in februari 2013 werd opgericht. Dat broodfonds zit inmiddels vol.
Illustration
 
Deel dit: