Activiteit

Kruim's Komedie met Marlon Kicken & Nabil Aoulad Ayad

vrijdag 20 november 2015 , 21:00 - 23:00 uur

Onze allereerste dubbel-show afgelopen 2 oktober met Bas Birker & Ronald Smink was een groot succes, dit betekent dat we de dubbel shows erin blijven houden bij Kruim in Gouda tijdens onze comedy nights. Twee comedians en/of cabaretiers, die op hoog niveau avondvullende shows spelen, een groot deel van hun nieuwe cabaretprogramma komen try-outen op het publiek van Gouda! Unieke, verrassende & kwalitatief hoogstaande entertainment dus!

Op 20 november stellen wij jullie voor aan Marlon Kicken - Marlon Kicken werd geboren in Willemstad op Curaçao, maar hij groeide op in de pampa's van Aarle-Rixtel, in Zuidoost-Brabant. Hij is een internationale jongen van de straat, die sinds enkele jaren furore maakt als stand-up comedian en daarnaast werkt aan een carrière als cabaretier, film- en toneelacteur. In 2009 won hij de comedy-award voor Nederland en Vlaanderen als de beste stand-up comedian. Als stand-up comedian treedt hij veelvuldig op in o.a. Toomler, Comedy Cafe, in zalen elders in het land en ook in Vlaanderen. Samen met andere stand-up comedians verzorgt hij avondvullende programma's. Hij is inmiddels bezig met zijn tweede avondvullende programma Baco, na het succes van zijn eerste solo "Nee Gij!".

Ook maken jullie kennis met Nabil Aoulad Ayad - Nabil kan veel en kan dat goed!

De artistieke duizendpoot verwierf in 2007 al faam door Nederlands Kampioen Beatboxen te worden. Hij bleef bovendien niet onopgemerkt als acteur uit Onderweg Naar Morgen en De Co-assistent maar spettert live ook van het podium af als begiftigd stand-up comedian en energiek presentator met een unieke stijl.

Met karakter en discipline ontwikkelde Nabil zijn eigen stijl in het human beatboxen en inmiddels is hij met zijn act met grote regelmaat een graag geziene gast op zowel binnelandse als buitenlandse podia.
Nabil’s talenten lieten zich echter niet vangen in één enkele discipline en gaandeweg ontpopte de beatboxvirtuoos zich tot ieders verbazing als een begenadigd stand-up comedian. Dit maakte dusdanig veel indruk dat hij in een mum van tijd aansluiting vond bij de welbekende groep Comedy Explosion.

In september 2015 staat Nabil met zijn eerste avondvullende voorstelling Tijdmachine in de theaters.
Als muzikaal talent duikt hij terug in het nostalgische gevoel van de jaren 90’, omdat hij terug wil naar de tijd van onbezorgdheid en veiligheid…Natuurlijk is Nabil zich ervan bewust dat zo’n tijdmachine niet bestaat, maar dit weerhoudt hem er niet van om samen met jou terug te gluren naar het verleden.

De tijd dat speelgoed nog speelgoed was, en muziek nog muziek.
De tijd dat zomervakanties eeuwen leken te duren.
En een tijd dat verkering vragen anders ging dan nu.
Een tijd om nooit meer te vergeten.
Wat zou jij doen als je terug kon naar die tijd?

We bieden naast comedy tickets ook een Burgers & Comedy arrangement. Vanaf 18:30 genieten van een overheerlijke burger van Kruim met rozeval frietjes en mayonaise en om 21:00 lekker lachen.

Tickets via www.comedyticket.nl of bij Kruim aan de balie :)

Locatie
Klein Amerika 20
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
bijzonderheden
Gaat definitief door, kaarten in de voorverkoop zijn voordeliger en voorkomen teleurstelling aan de deur als het vol zit.
meer info over organisatie 
Eve Vents in samenwerking met Kruim
Illustration
 
Deel dit: