Activiteit

Rouwcafé “Samen zijn rondom het licht van december” bij Boek en Troost in Gouda

zondag 20 december 2015 , 15:00 - 17:00 uur

Loop je (nog steeds) met je rouw onder de arm? Je bent welkom bij Boek en Troost – Ruimte voor Rouw. Een bijzonder rouwcafé voor iedereen die iemand door de dood verloren heeft en daardoor alleen is rond de Kerst. Met het thema “Samen zijn rondom het licht van december” word je uitgenodigd om, na een korte inleiding, onder het genot van een drankje samen te zijn en eventueel een fijn gesprek met lotgenoten aan te gaan.

De bijeenkomst wordt gehouden in de winkel van Boek en Troost aan de Lange Tiendeweg 69 in het centrum van Gouda. Tijd: 15.00 – 17.00 uur Entree: € 5 (incl. drankjes). Aanmelden: info@boek-en-troost.nl of loop even binnen bij één van de vrijwilligers tijdens de openingstijden van de ‘winkel’ (maandag- t/m zaterdagmiddag, van 14.00-17.00 uur). Voor wie pas op het laatste moment kan beslissen, wordt er graag een stoel bij geschoven.  

Meer informatie is te vinden op de website: www.boek-en-troost.nl

 

WAARVOOR KUN JE BIJ BOEK EN TROOST TERECHT?:

Loop je (nog steeds) met je rouw onder de arm? Je bent welkom bij Boek en Troost – Ruimte voor rouw!

Heb je iemand aan de dood verloren? Wij bieden een gastvrije ruimte met boeken, poëzie en prentenboeken over sterven, rouw, troost en spiritualiteit. Een plek waar tijd is voor een kopje koffie, het inkijken van een boek of voor een gesprek met een ervaringsdeskundige.

Zoek je lotgenotencontact? We organiseren iedere derde zondag van de maand een Rouwcafé met een steeds wisselend thema. Na een korte inleiding kun je met lotgenoten in ontspannen sfeer ervaringen uitwisselen en (h)erkenning vinden. Nieuwe en vaste bezoekers zijn welkom. Kun je pas op het laatste moment beslissen of je komt? Geen nood, we schuiven er graag een stoel bij!

Wil je gewoon je verhaal (nog een keer) kwijt? Stap binnen tijdens onze inloopmiddagen. Onze ervaringsdeskundige vrijwilligers verwelkomen je graag iedere maandag- t/m zaterdag middag 14:00-17:00 uur in de winkel met een kop koffie of thee en een luisterend oor.

Zoek je zelf of voor een ander een boek over rouw of een troostcadeautje? Je vindt in onze winkel aan de Lange Tiendeweg 69 te Gouda, een tafel vol met boeken over rouw en (over)leven na de dood van een geliefde. Daarnaast verkopen we ook ingelijste teksten van Inez Meter, ornamenten van Roboodt, rouw- en troostkaarten en andere kleine troostcadeautjes. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Boek en Troost.

 

Locatie
Boek en Troost
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: