Activiteit

Ontslagcafe Gouda met workshop

donderdag 21 januari 2016 , 19:00 - 21:00 uur

Bij het Ontslagcafé kunnen zowel werknemers als werkgevers op een laagdrempelige manier terecht met hun vragen over dreigend ontslag

Het derde ontslagcafe alweer.

We zijn eind van 2015 'verrast' met het faillissement van VenD, de DA drogisterijketen en het moederbedrijf van Dolcis, Invito en Manfield. Voor veel medewerkers een heel onzekere tijd. Ook al is er sprake van overnames en een mogelijke doorstart, er zullen helaas een aantal (oudere) mensen hun baan verliezen. Dat kunnen we bij het ontslagcafe niet voorkomen. Wat we wel kunnen is luisteren, informatie geven, helpen bij het verwerken van het nieuws, sparren over het bepalen van een nieuwe koers en het maken van een plan van aanpak om slim te solliciteren en nieuw werk te vinden.

Om kennis te maken met ons expertteam en alvast antwoord op vragen te krijgen ben je van harte welkom. Op donderdag 21 januari vanaf 19.00 zijn we er. Aanmelden is niet nodig, wel fijn. Er is ook een lezing, deze keer over de emotionele achtbaan waar je in terecht kan komen wanneer ontslag dreigt of je net werkloos bent geworden. 

Onder een genot van een kop koffie of thee kan je in een besloten setting vragen stellen aan Caroline Besseling, (HR-expert op gebied van ontslag en ziekte bij Personeelsrecht), Marjolein Hoff (arbeidsjurist en mediatior bij Hoff Legal), Ine Ruijfrok (Loopbaancoach en outplacement bij INE Mens en Werk), Jan Willem van Vlijmen (Financieel specialist bij Carolus Zorgbegeleiding), Danielle Verzijl (psychosociaal therapeut bij Psycho-Zorg Gouda) en Anke Meerding (Het kantoor van nu) Loopbaancoach, outplacement en mediator).

Het Ontslagcafé Gouda wordt maandelijks (elke derde donderdag) georganiseerd in Het kantoor van nu, Peperstraat 20 in Gouda

 

Locatie
Peperstraat 20, Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
bijzonderheden
Gaat in elk geval door.
Illustration
 
Deel dit: