Activiteit

Ontslagcafe Gouda

donderdag 21 april 2016 , 19:00 - 21:00 uur

Elke 3de donderdag van de maand bent u van harte welkom bij het Ontslagcafé Gouda. De komende data zijn
21 APRIL, 19 MEI, 16 JUNI, 21 JULI, 18 AUGUSTUS, 15 SEPTEMBER,
20 OKTOBER, 17 NOVEMBER en 15 DECEMBER.


Er hangt nog een groot taboe rond ontslag. Mensen hangen het niet aan de grote klok als ze hun baan kwijt raken of problemen hebben op het werk. De angst om uw baan te verliezen en het niet kunnen overzien wat de gevolgen kunnen zijn, hebben veel impact thuis en op het werk. Er kan sprake zijn van een conflict, reorganisatie, ziekte of burn-out, waardoor de situatie nog gecompliceerder wordt.


Zit u met vragen als; kan ik mijn baan behouden, waar heb ik recht op bij ontslag, hoe gaat het allemaal in zijn werk, hoe moet het straks financieel, krijg ik wel WW, kan ik hier blijven wonen, kom ik wel weer aan het werk, heb ik wel de juiste opleiding, hoe zit het met mijn pensioen, hoe gaat het met mijn gezin en allemaal vragen waar u ’s nachts wakker van kunt liggen.
Tussen 19 en 21 uur staan wij met een team van experts voor u klaar om uw vragen te beantwoorden in het Kantoor van NU, Peperstraat 20 in Gouda.

Om 19.30 uur geeft Caroline Besseling van Personeelsrecht de gratis workshop ”Help, ik verlies mijn baan” Svp wel even aanmelden via info@hetkantoorvannu.nl. dan kunnen we een stoel voor je klaarzetten.

Locatie
Peperstraat 20
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: